Omega-3 mastné kyseliny zo studenovodných rýb: skvelá voľba pre zdravie vášho srdca
„Omega-3 esenciálne mastné kyseliny pozitívne ovplyvňujú kardiovaskulárny systém”
Omega-3 esenciálne mastné kyseliny pozitívne ovplyvňujú kardiovaskulárny systém - znižujú hladinu triglyceridov a podporujú tiež zníženie krvného tlaku. Keďže náš organizmus si ich nedokáže „vyrobiť” sám, je potrebné dodávať mu ich z vonkajších zdrojov. Firma Jamieson Laboratories hodnotné omega-3 esenciálne mastné kyseliny získava zo studenovodných rýb žijúcich v oblasti, kde sa stretávajú vody Severného ľadového oceánu a Tichého oceánu. Extrahujú sa výhradne z malých rýb, ako sú sardinky a ančovičky, ktoré sa živia planktónom – vďaka tomu sú zdrojom vysoko čistých omega-3 mastných kyselín.