Jamieson Vitamín B12 Gummies 1200 mcg želatínové pastilky 70 pas.

Kód: 064642095480|Značka: Jamieson

Výživový doplnok

Vitamín B12 v želatínových pastilkách s prírodnou malinovou príchuťou prispieva k správnej činnosti nervového a imunitného systému, k odstráneniu stavov únavy a vyčerpania. Vitamín B12 zohráva úlohu v procese delenia buniek, krvotvorby a v správnej látkovej premene homocysteínu. Bez GMO, soli (NaCl), lepku, laktózy, umelých farbív, umelých príchutí a konzervantov.

Detailný popis

15,20 €

Skladom, odosielame ihneď

Skladom, odosielame ihneď

Počet kusov

Novinka

Informácie o produkte

Doplňujúce informácie:

Vitamín B12 sa nachádza vo väčšine živočíšnych produktov, nazýva sa aj kobalamín. Je dôležitý pre kardiovaskulárne a kognitívne zdravie človeka. Podporuje tvorbu hemoglobínu - červených krviniek, pomáha zabezpečovať normálnu funkciu nervového systému. Jeho prítomnosť je nevyhnutná pre správne fungovanie nervových buniek a prevenciu neurologických problémov. Reguluje hladinu homocysteínu, ktorý sa tvorí v našom tele a je vážnym rizikovým faktorom pre vznik aterosklerózy. Vitamín B12 zohráva jednu z najdôležitejších úloh pri jeho odbúravaní v krvi. Vitamín B12 je nevyhnutný pre syntézu DNA, čo je kľúčový proces pri raste a obnove buniek. Ovplyvňuje metabolizmus bielkovín a tukov. Pomáha pri ich odbúravaní, čím udržiava metabolickú rovnováhu. Podieľa sa na metabolizme serotonínu a dopamínu. Tieto neurotransmitery sú dôležité pre náladu, pamäť a koncentráciu. Chráni pred vznikom vrodených chýb a je nevyhnutný pre správny vývoj plodu počas tehotenstva.

Ľudské telo si nedokáže vitamín B12 vytvoriť samo, preto množstvo prijatého vitamínu B12 veľmi závisí od prijatej stravy. Vitamín B12 je prirodzene produkovaný anaeróbnymi mikroorganizmami, ktoré sa bežne nachádzajú v črevnom trakte zvierat. Je dôležité zabezpečiť dostatočný príjem vitamínu B12, najmä ak sme vegetariáni alebo vegáni, pretože tento vitamín sa nachádza najmä v potravinách živočíšneho pôvodu. Odporúčaná denná dávka vitamínu B12 je 2,4 mikrogramu.

Pozorovateľnými signálmi nedostatku vitamínu B12 môžu byť zmeny nálady, náhly úbytok hmotnosti alebo pocity necitlivosti končatín.

U mnohých ľudí trpiacich depresiou sa preukázala nízka hladina vitamínu B12. Doplnenie tohto vitamínu pomáha lepšie zvládať tento problém. Podporuje vitalitu a funkcie mozgu. Výskum naznačuje, že u pacientov, ktorí majú nižšie hladiny vitamínu B12, je vyššie riziko straty mozgovej činnosti.

Znižuje riziko fyzického alebo mentálneho postihnutia novorodencov. Ukázalo sa, že optimálna hladina vitamínu B12 je u tehotných žien rovnako dôležitá ako hladina kyseliny listovej. Tieto živiny podporujú vývoj mozgu dieťaťa v maternici.

Podporuje vitalitu a funkciu mozgu. Výskum naznačuje, že u pacientov, ktorí majú nižšie hladiny vitamínu B12, je vyššie riziko straty mozgovej činnosti.

Vitamín B12 sa podieľa na tvorbe melatonínu, hormónu, ktorý reguluje spánok, čím prispieva ku kvalitnejšiemu spánku.

Balenie

70 želatínových pastiliek

Dávkovanie

Dospelí: 1 želatínová pastilka denne.

Zloženie

Každá želatínová pastilka obsahuje:
Vitamín B12 (Kyanokobalamín) .....1 200 μg
(48 000 % referenčnej výživovej hodnoty)
Ďalej obsahuje: Glukózový sirup, sacharóza (sladidlá); pektín (želírujúca látka); kyselina citrónová, citrát sodný (stabilizátory); prírodné arómy (jahoda, malina); prírodné farbivo (šťava z čiernej mrkvy); karnaubský vosk, rastlinný olej (povlakové látky)

Upozornenie

Uchovávajte pri teplote od 15 do 25 °C, mimo dosahu detí. Poraďte sa s lekárom, ak ste tehotná alebo dojčíte. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Nepoužívajte ako náhradu rozmanitej stravy.


Rozdelenie podľa zloženia


Search keywords
gummies

Jamieson Vitamín B12 Gummies 1200 mcg želatínové pastilky 70 pas.

Kód: 064642095480, Značka: Jamieson

15,20 €


Hodnotenie

Máte otázku?

Kontaktujte nás ohľadne produktu.


 

* Všetky položky formulára sú povinné

Ďakujeme za záujem.

Na Vašu otázku alebo komentár sa pokúsime sa čo najskôr reagovať.




Máte otázku?

Kontaktujte nás ohľadne produktu.


 

* Všetky položky formulára sú povinné

Ďakujeme za záujem.

Na Vašu otázku alebo komentár sa pokúsime sa čo najskôr reagovať.

Vrátiť sa na začiatok