Jamieson Probiotic Baby – probiotické kvapky s BB-12® 8ml

Kód: 064642075345|Značka: Jamieson

Výživový doplnok

Podporuje zdravé trávenie. Kvapky bez príchute pre spokojné bruško bábätka; jednoduché dávkovanie.

Neobsahuje lepok ani laktózu.
Vhodné pre vegetariánov.

Detailný popis

16,10 €

Skladom, odosielame ihneď

Skladom, odosielame ihneď

Počet kusov

Informácie o produkte

Doplňujúce informácie

Črevný mikrobióm zohráva dôležitú úlohu aj pri udržiavaní celkovej homeostázy v ľudskom tele. Nerovnováha v črevnom mikrobióme môže viesť k prozápalovým imunitným reakciám a podnecovaniu chorobných procesov vrátane kardiovaskulárnych ochorení a niekoľkých typov malignít, ako aj k narušeniu imunitnej funkcie mimočrevných orgánov.

Jedným z hlavných cieľov probiotických výživových doplnkov je predchádzať a harmonizovať nerovnováhu mikrobiómu spôsobenú napríklad antibiotickou liečbou, nevhodným zložením stravy a vplyvom cudzorodých látok, tzv. xenobiotík, ktoré sa do organizmu dostávajú čoraz častejšie z ovzdušia, vody a stravy. Takzvaná črevná mikroflóra, ktorú v súčasnosti dokážeme pozitívne ovplyvniť užívaním probiotík, sa v súčasnosti označuje ako črevná mikroflóra, ktorá je súčasťou črevnej imunitnej bariéry.

Funkčné probiotiká podávané v strave alebo vo forme výživových doplnkov sú účinným nástrojom na obnovenie a normalizáciu hlavnej funkcie mikrobiómu, ktorou je podpora imunity a protizápalové pôsobenie. Funkčnosť mikrobiómu je dôležitá pre imunitu a potlačenie zápalových procesov, ktorú môžme obnoviť cieleným podávaním vhodných probiotík. Podávanie probiotík počas/po antibiotickej liečbe by malo byť úplne bežné. Atopickú dermatitídu zvyčajne sprevádza narušenie rovnováhy črevnej mikroflóry, čo vedie k nešpecifickým črevným zápalom. Dodatočná antibiotická liečba, ktorá môže viesť k dysbióze.

Ukazuje sa, že moderné funkčné a cielené doplnkové probiotiká môžu ovplyvňovať nielen tráviace procesy, ale aj imunitu, psychické funkcie, produkciu vitamínov a hormónov atď. To otvára nové možnosti pre farmáciu a medicínu pri prevencii a liečbe autoimunitných ochorení. 

Balenie

8 ml (126 kvapiek)

Dávkovanie

Dojčatá a deti od narodenia do 3 rokov: 1× denne pridajte 6 kvapiek do mlieka/materského mlieka/dojčenskej výživy alebo aplikujte priamo na cumeľ, lyžičku alebo na jazyk dieťaťa a nechajte prehltnúť. O prípadnej zmene dávkovania sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom. Pred použitím 15 sekúnd dôkladne pretrepať. Podávať najmenej 2–3 hodiny pred alebo po užití antibiotík.

Zloženie

Jedna dávka (6 kvapiek) obsahuje:

Bifidobacterium animalis subsp. lactis (BB-12®) ....... 1 miliarda* KTJ

*Obsah je garantovaný do konca minimálnej trvanlivosti. KTJ – kolónií tvoriacich jednotku

Ďalej obsahuje: slnečnicový olej (nosič); vitamín E (antioxidant); kyselina citrónová, askorban sodný (ochucovadlá); sacharóza, maltodextrín (sladidlá). Bez pridaných farbív a príchutí.

Upozornenie

Pri výskyte horúčky, zvracania, hnačky s prímesou krvi alebo prudkých bolestí brucha u dojčaťa alebo dieťaťa sa pred užívaním poraďte s lekárom. Prerušte užívanie a poraďte sa s lekárom pri výskyte, zhoršení alebo pretrvávaní tráviacich ťažkostí (napr. hnačka) dlhšie ako 3 dni. Neužívajte, ak má dojča alebo dieťa oslabenú imunitu (napr. AIDS, lymfóm, pacienti s dlhodobou liečbou kortikosteroidmi). Pred otvorením skladujte pri teplote 15–25 °C, mimo dosahu detí. Po otvorení uchovávajte v chladničke. Spotrebujte do 28 dní od otvorenia. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Nepoužívajte ako náhradu rozmanitej stravy.

Rozdelenie podľa zamerania

Rozdelenie podľa zloženia


Search keywords
probiotiká, imunita, prebiotiká, vstrebávanie, inulín, essentials

Jamieson Probiotic Baby – probiotické kvapky s BB-12® 8ml

Kód: 064642075345, Značka: Jamieson

16,10 €


Hodnotenie

Máte otázku?

Kontaktujte nás ohľadne produktu.


 

* Všetky položky formulára sú povinné

Ďakujeme za záujem.

Na Vašu otázku alebo komentár sa pokúsime sa čo najskôr reagovať.




Máte otázku?

Kontaktujte nás ohľadne produktu.


 

* Všetky položky formulára sú povinné

Ďakujeme za záujem.

Na Vašu otázku alebo komentár sa pokúsime sa čo najskôr reagovať.

Vrátiť sa na začiatok